top of page

Resultaten KVO Schouw

De leden van de werkgroep Keurmerk Veilig Ondernemen zijn eind juni weer bij elkaar gekomen voor een schouw van het bedrijventerrein. Hierbij kijken ze naar hoe het bedrijventerrein erbij ligt en wat er verbeterd zou kunnen worden. Afgelopen keer zagen ze onder andere hoog onkruid, verkeerd gestalde auto's, wrakken en containers en rondslingerend afval.


In de sommige gevallen zal de gemeente handhavend optreden en in andere gevallen is het de verantwoordelijkheid van ondernemers zelf om hun eigen buitenruimte netjes te houden. Zie hier een greep uit de foto's die gemaakt zijn tijdens de schouw:



Dit najaar is het ook weer tijd voor de hercertificering van het bedrijventerrein. Hiervoor wordt een enquete uitgestuurd waarin jij als ondernemer aan kan geven wat voor een mogelijkheden voor verbeteringen jij ziet op het terrein. Met de resultaten van de enquete wordt een plan van aanpak voor de komende drie jaar gemaakt en op basis daarvan ontvangt ons bedrijventerrein weer een nieuw certificaat.


De meerwaarde van een KVO certificaat zit hem in de regels en inspanningsverplichtingen van de deelnemers en ook kan een KVO-Certificaat korting geven bij verzekeringen tegen bijvoorbeeld inbraak.


Wil je meer weten over de KVO werkgroep van Bedrijventerrein Nieuw Overvecht, lees dan hier verder.





コメント


bottom of page